Espai informatiu de totes les novetats que apareixen a la legislació. Us informem de les principals modificacions fiscals, exemplificant-les per a una major comprensió en matèria tributària.

iva

IVA

Aquest impost és un dels més importants per la seva presència al dia a dia de qualsevol ciutadà.

Sense oblidar-ne el tractament professional: obligació de presentacions mensuals, trimestrals i anuals. És una figura tributària que requereix observació i modificació constant.

altres

Altres notes tributàries

Hi ha i són tan importants com l’IVA, l’IRPF o l’IS (BOE, BOICAC, sentències, economia, consultes, DGT, emprenedors, Hisenda, 100, 136, 145, 180, 202, 230, 347, 714, 720, IAE , TS, CCAA, patrimonis, plusvàlues, PGE, etc.) però en no ser tan coneguts no els atorguem la importància que correspon.

Agència tributària

IRPF

És gairebé tan conegut com l’IVA per la seva obligació anual en un període en què tothom sap que ha de presentar “la renda”. És per això que analitzarem amb cura aquesta comesa, així com les seves variants específiques.

aeat

Calendari del contribuent

Per recordar el compliment de les principals obligacions tributàries estatals, periòdiques i no periòdiques.
Impost Societats

Impost de societats

Aquest impost és tremendament important per a les companyies per diversos motius i pot ser tremendament complex en alguns casos. La seva rellevància és que marca el camí de moltes decisions preses abans i després per les empreses. La seva data “clàssica” de presentació a finals de juliol està subratllada en vermell a qualsevol despatx de professionals.

Articles del Blog relatius a aquest tema:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

aece
apartur
ACCID
adepg
apartur
adeg
EstacioNautica
aicat
fegp
aicat
Whatsapp
Hola
¿Cómo podemos ayudarte?