GRUP VIST SL i VIST ® es constitueixen com a societat el 2013, encara que el nostre bagatge empresarial s’inicia el 1987 en el negoci familiar. L’experiència i la formació continuada ens animen a emprendre nous reptes per arribar on sempre hem volgut ser-hi: el món de l’empresa. Ens apassiona la feina i això es reflecteix en la qualitat del nostre servei. Per això, posem el nostre client com a millor tribuna publicitària. Els canvis són de fons, a ritme de la societat tecnològica. A més, comptem amb professionals que ens regalaran els vostres coneixements, amb enllaços a conferències, articles, etc. Per últim i no menys important, les Xarxes Socials, blocs i webs que ens ajuden a difondre el coneixement i els nostres serveis.

Gestió d'empreses

Comptabilitat, Gestoria, Impostos, Laboral, Jurídic, Assegurances, Prevenció de riscos laborals, Recursos humans, Registres, Patents i marques. En definitiva, tot allò que vostè o la seva empresa necessiti.

Serveis immobiliaris

En format virtual, però seguim en contacte amb els nostres clients. Tot això amb les garanties legals més grans. Oferim serietat, feina, constància, voluntat i molta il·lusió.

Allotjament de temporada

La nostra prioritat és que el lloguer de temporada sigui el més plaent possible. Facilitem guies i enllaços als blocs, on trobareu informació de l’oci de la zona.

Serveis jurídics

Laboral, deutes, clàusules terra, dret hipotecari, successions, embargaments, divorcis… I, per descomptat, tot l’assessorament legal que necessiti.

El Blog de Visto Bueno

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

2 + 15 =

Contacta amb nosaltres:

(+34) 937 098 153

grupovisto@grupovisto.com

Pere Jacas, 29

08800 Vilanova i la Geltrú

Whatsapp
Hola
¿Cómo podemos ayudarte?